Στην Efbet, η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι κορυφαία προτεραιότητα. Κατανοούμε ότι οι απορίες, οι ανησυχίες και τα σχόλια πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Είτε πρόκειται για μια απλή ερώτηση για το πώς λειτουργεί μια υπηρεσία μας, είτε για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Τρόποι επικοινωνίας μαζί μας

  • Live Chat: Στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε την επιλογή Live Chat, όπου μπορείτε να συνομιλήσετε απευθείας με έναν από τους ειδικούς μας, παρέχοντας άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματά σας.
  • Email: Στείλτε μας ένα email στο info@www.efbet-gr.com και η ομάδα υποστήριξής μας θα απαντήσει το συντομότερο δυνατό.
  • Αριθμός τηλεφώνου: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 210 54239857, όπου η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας υποστηρίξει.
  • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Είμαστε παρόντες σε όλα τα κύρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn και YouTube. Ακολουθήστε μας για ενημερώσεις, προσφορές και περισσότερα.
  • Συχνές ερωτήσεις: Στην ενότητα FAQ της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε συχνά ερωτηθέντα ερωτήματα για τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις μας.
  • Διεύθυνση γραφείου: Το κεντρικό μας γραφείο βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 45, 10678, Αθήνα. Είμαστε πάντα ευχαρίστως διαθέσιμοι για να σας υποδεχτούμε και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας από κοντά.

Η επικοινωνία με τους πελάτες είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση. Στο Efbet, πιστεύουμε ότι κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και έτσι εξασφαλίζουμε ότι έχετε πολλούς τρόπους για να επικοινωνήσετε μαζί μας, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.