Στην Efbet, η ασφάλεια των παικτών μας βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής μας. Αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας στη στοιχηματική βιομηχανία και προωθούμε ένα υγιές και υπεύθυνο περιβάλλον για όλους τους χρήστες μας. Ο υπεύθυνος στοιχηματισμός είναι η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας και την κοινωνία. Μέσω διαφόρων εργαλείων, προγραμμάτων και πρωτοβουλιών, η Efbet ενθαρρύνει τους χρήστες της να παίζουν και να στοιχηματίζουν υπεύθυνα.

Πώς καταλαβαίνω τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια;

Η αναγνώριση ενός προβλήματος με τα τυχερά παιχνίδια ή τα στοιχήματα μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς τα σημάδια δεν είναι πάντα ορατά. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κλασικά σημάδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε αν εσείς ή κάποιος γνωστός σας έχει πρόβλημα:

 1. Αυξημένος στοιχηματισμός: όταν ο στοιχηματισμός γίνεται καθημερινή συνήθεια ή όταν τα ποσά των στοιχημάτων αυξάνονται συνεχώς.
 2. Άγχος και ανησυχία: Εάν αισθάνεστε αναστατωμένοι ή άβολα όταν δεν μπορείτε να στοιχηματίσετε.
 3. Απώλεια χρημάτων: Εάν βρεθείτε σε θέση όπου πρέπει να δανειστείτε χρήματα ή να πουλήσετε προσωπικά αντικείμενα για να καλύψετε τις απώλειές σας.
 4. Απομόνωση: Εάν αποφεύγετε τους φίλους και την οικογένειά σας ή κρύβετε τον όγκο των στοιχημάτων σας από τους άλλους.
 5. Αρνητικός αντίκτυπος στην καθημερινή ζωή: όταν ο στοιχηματισμός παρεμβαίνει στη δουλειά, το σχολείο, τις οικογενειακές σχέσεις ή άλλες πτυχές της ζωής σας.

Εάν παρατηρήσετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα σημάδια, θα πρέπει να αναζητήσετε βοήθεια ή συμβουλευτική. Η Efbet παρέχει πληροφορίες και υποστήριξη σχετικά με τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και μπορεί να σας παραπέμψει σε εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Εργαλεία που παρέχουμε

Παρέχουμε μια σειρά από εργαλεία που βοηθούν τους παίκτες να παρακολουθούν τη συμπεριφορά τους και να εντοπίζουν τα προβλήματα:

 • Όρια πονταρίσματος: Επιτρέπουμε στους παίκτες να θέτουν διακριτά όρια για το ποσό που μπορούν να ποντάρουν και να χάσουν σε μια συγκεκριμένη περίοδο.
 • Διάλειμμα στο παιχνίδι: Οι παίκτες μπορούν να ορίσουν μια περίοδο διακοπής κατά την οποία δεν μπορούν να παίξουν.
 • Αυτοαποκλεισμός: Εάν οι παίκτες αισθάνονται ότι το παιχνίδι γίνεται πρόβλημα, μπορούν να αποκλείσουν τον εαυτό τους για ορισμένο χρονικό διάστημα.
 • Ιστορικό στοιχημάτων: Προσφέρουμε διαφάνεια, επιτρέποντας στους παίκτες να βλέπουν το ιστορικό των στοιχημάτων τους, ώστε να μπορούν να εντοπίζουν πιθανές αλλαγές στη συμπεριφορά τους.
 • Συμβουλές υπεύθυνου στοιχηματισμού: Παρέχουμε πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τον υπεύθυνο παιχνίδι.

Τα εργαλεία που παρέχουμε έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους παίκτες να συνεχίσουν να στοιχηματίζουν σε αυτό το πλαίσιο και να αποφύγουν τον εθισμό.

Οργανισμοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε

Συνεργαζόμαστε ενεργά με αξιόπιστους οργανισμούς που ειδικεύονται στην πρόληψη και τη θεραπεία του εθισμού στα τυχερά παιχνίδια και στην παροχή βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη. Οι κυριότεροι αναφέρονται παρακάτω:

 • ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ – ένας οργανισμός που προσφέρει προγράμματα αποτοξίνωσης και απεξάρτησης για άτομα εθισμένα στα τυχερά παιχνίδια.
 • Ανώνυμοι Τζογαδόροι: ένας παγκοσμίου φήμης οργανισμός που παρέχει υποστήριξη και συμβουλευτική σε ανθρώπους εθισμένους στα παίγνια.
 • Ίδρυμα Πρόληψης του Εθισμού στα Τυχερά Παίγνια: Παρέχει πληροφορίες, κατάρτιση και υποστήριξη για την πρόληψη του εθισμού στα τυχερά παίγνια.

Εκτός από τα παραπάνω, συνεργαζόμαστε με άλλους τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς για την προώθηση της ασφαλούς και υπεύθυνης συμπεριφοράς στα τυχερά παιχνίδια.